Ο σκοπός της παρουσίας του περιπτέρου του συλλόγου ήταν να επικοινωνήσει στους επισκέπτες της έκθεσης και στο ευρύ κοινό του νομού τις πολλές και ενδιαφέρουσες δράσεις που υλοποιεί ο Σύλλογος και αφορούν στην προστασία της φύσης και του περιβάλλοντος. Οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να πληροφορηθούν για το πρόγραμμα συλλογής και ανακύκλωσης κενών φυσιγγίων, τα ετήσια διαχειριστικά προγράμματα του Συλλόγου, τις δράσεις στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας (δασοπροστασία – δασοπυρόσβεση) και να λάβουν το σχετικό έντυπο υλικό και την ετήσια έκδοση του κυνηγετικού χάρτη του νομού που διανέμεται συνεχώς δωρεάν στα μέλη του συλλόγου.

Το περίπτερό, εκτός από το Προεδρείο, τους συμβούλους και τους διοργανωτές του Ε.Β.Ε. , επισκέφτηκε πλήθος κόσμου και πολλοί επίσημοι προσκεκλημένοι καθώς και εκπρόσωποι φορέων και Συλλόγων της Θεσσαλίας, οι οποίοι έδωσαν συγχαρητήρια και μίλησαν με θερμά λόγια για την παρουσία του συλλόγου στην Έκθεση.

Κάθε επιτυχία στο φιλόδοξο εγχείρημα του νέου θεσμού του “Εκπτωτικού Χωριού 2018 ” που διοργανώνει το Ε.Β.Ε. Καρδίτσας καθημερινά από τις 20 έως 27 Οκτωβρίου 2018 στο χώρο των Καπναποθηκών όπου διεξήχθη η Έκθεση.